...nimittäin reeni ja elämäntaparemontti! Se alkaa ''taas'', koska sama kuvio toistuu säännöllisin väliajoin...jouluna, pääsiäsenä, juuri ennen kesää...aina se vain alkaa. Koskaan se ei jatku viikkoa kauempaa. Tavoitteenani ei ole laihtua (tässä pulkannarussa kun ei ole mistä laihduttaa), vaan kiinteytyä ja voida paremmin (ja päästä eroon mm.iho-ongelmista). Ajattelin kirjoitella tänne blogiin reeneistä ja ruokavaliosta, sen lisäksi myös yleistä lätinää arjestani. Jos tämä blogi toimisi jonkinlaisena motivaattorina lukioineen? Kommentteja saa ja pitääkin sitten kirjoitella kovasti! :)

Tänään tähän mennessä syötyä:                                                                                                                                                                            

kupillinen kahvia maidon kera                                                                                                                                                                                 munakas                                                                                                                                                                                                                 paahtoleipä                                                                                                                                                                                                            2 porkkanaa                                                                                                                                                                                                                            lasi maitoa                                                                                                                                                                                                              muutama karkki

Meikäläisen tämänpäiväisellä energiankulutuksella tuo määrä tuntuu aika vähäiseltä..kostautuu varmaankin viimesitään illalla.. mässäilyllä. -.- Kahvinjuontia ja hiilareita olisi yleisesti ottaen tarkoitus vähentää, erityisesti ihon takia. Samaisesta syystä porkkanoita tulee ruokalistallani näkymään enemmän ja vähemmän :D Väittävät että A-vitamiini tepsisi akneen? Nohh, jospa sitä kesällä ainakin ruskettuisi kunnolla porkkanoita popsimalla.

Tämänpäivän tavoitteena on hilata peppu ylös sohvalta raikkaaseen ulkoilmaan. Se onkin tavoite se.